BoemBoum
uit met vlieg

22.9.2019

BoemBoum

Tijdens de jaarlijkse autoloze zondag wordt de volledige Kerkstraat omgetoverd tot een gezellig parcours met allerhande speeltuigen met rare namen als de Dragobus, de spetterspeelmachine, de videogamebike en de sappentrapper. Jongeren kunnen terecht op de speelplaats van de Sint-Albertusschool voor initiaties in freerunning en/of om op enkele rampen met BMX en Step enkele gewaagde tricks uit te proberen.


In De kroon kan je terecht voor het Repair Café dat voor die dag uitsluitend uit fietsreparateurs zal bestaan onder deskundige begeleiding van een professionele fietsenmaker en Dkantine wordt voor de gelegenheid een Bicycle bar waar je elkaar kan uitdagen voor een koers op rolletjes.
Daarnaast kan je allerlei nieuwe vormen van mobiliteit komen uittesten zoals de OneWheel, de Segway en de elektrische step en is er een rustzone in de tuin van de bibliotheek met hangmatten, reuze spelen en een Blote voeten parcours. De allerkleinsten mogen in de fontein achter De kroon eendjes komen vangen.
Als het allemaal wat ver lijkt kan je met de Kleinste Taxi ter wereld van de ene kant van het festivalterrein naar het andere en dit allemaal onder het alziend oog van onze 2 agenten 7,5 en 7,5.

Algemene informatie

Thema: 
Ontmoeting
Wanneer: 

22.9.2019
van 10:00 tot 18:00

Waar: 

GC De Kroon
J.B. Vandendrieschstraat 19
1082 Sint-Agatha-Berchem

Voor wie: 
Jongeren 15+, Jongeren 12+, Kinderen, Kleuters, Peuters, Gezinnen, Senioren, Volwassenen
Leeftijd: 

-106

Taalniveau Nederlands: 
Extra info: 

Een organisatie van de gemeente Sint-Agatha-Berchem, GC De kroon, CC Archipel 19 & Brede School Flamingo In en rond De kroon en de Kerkstraat Inkom gratis

Prijs: 

Gratis

BoemBoum

Prijs

Gratis

Reservatie

GC De Kroon
tel 02 482 00 10
dekroon@vgc.be

Waar

GC De Kroon
J.B. Vandendrieschstraat 19
1082 Sint-Agatha-Berchem