Quality Time
uit met vlieg

27.9.2019

Quality Time

De Quality Time concertjes in Dkantine zijn ondertussen al een paar jaar een ideaal podium voor jonge (Berchemse) artiesten om hun eerste plankenkoorts te overwinnen, maar ook gevestigde artiesten komen er graag om een nieuw programma uit te proberen bij een aandachtig luisterend publiek..

De opener van dit seizoen zit er knal op met Little Help, een groep rond Berchemnaar William Tamla. Little Help speelt covers van Beatles covers, met andere woorden, ze spelen nummers van The Beatles maar dan in de versie van andere grote iconen zoals Joe Cocker, Tina Turner, Marvin Gaye en Aretha Franklin dit hebben gedaan. De bewerkingen door deze grote namen zijn absoluut anders maar zeker evenwaardig en op zijn minst inspirerend.

.
.

In hun voorprogramma speelt singer-songwriter Chibida. Deze van oorsprong Congolese zanger en tekstschrijver haalt zijn inspiratie uit de afropop, r&b en Franse chanson. Hij schreef onder andere het lied A vélo dat hij ook bracht in het Nederlands onder de naam Met mijn fiets waar hij de drukte in het verkeer en de vervuiling beschijft of het nummer Ça n'arrive pas qu'aux autres’ waarin hij het dan weer opneemt voor mensen met een fysieke beperking. Een fantastisch muzikant met het hart op de juiste plaats.

Algemene informatie

Thema: 
Podium
Wanneer: 

27.9.2019
van 20:00 tot 22:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum De Kroon vzw
Jean Baptiste Vandendrieschstraat 19
1082 Sint-Agatha-Berchem

Voor wie: 
Jongeren 15+, Jongeren 12+, Kinderen, Kleuters, Senioren, Volwassenen
Leeftijd: 

4-106 jaar

Taalniveau Nederlands: 
Extra info: 

Lokaal talent die ook graag eens op dit podium wil staan mag contact opnemen met Pieter Gouvart op pietergouvart@hotmail.com. Een organisatie van GC De kroon in samenwerking met Pieter Gouvart en Curieus 1082.

Prijs: 

Gratis

Quality Time

Prijs

Gratis

Reservatie

GC De Kroon
tel 02 482 00 10
dekroon@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum De Kroon vzw
Jean Baptiste Vandendrieschstraat 19
1082 Sint-Agatha-Berchem

Bereikbaarheid

tram 19 en bus 82; halte Schweitzer
bus 20; halte Vandendriesch
bus 84 en nachtbus N15; halte Maricollen