Quality Time
uit met vlieg

25.9.2020

Quality Time

Marsman & The Intergalactic Mr. T komen speciaal van de Brusselse rand om iedereen mee te nemen op een muzikale ruimtereis. Daarvoor brengen ze gitaar en toetsen mee, en doen er nog wat sublieme Flauwe Zever bovenop. Een formule die zijn succes al bewezen heeft.

Speciaal voor De kroon zal Bart Van Bilzen, tevens bezieler van het evenement, opnieuw solo optreden. Het wordt theatraler en minder muzikaal dan bij zijn performance voor Quality Time anderhalf jaar geleden, kondigt hij aan. Wie niet vertrouwd is met de komische stijl van Bart, kijkt eens naar zijn video’s op zijn website (www.bartvanbilzen.be). Recent maakte hij er nog een paar in (en over) onze gemeente.

Vanessa Daniëls rondde enkele jaren geleden de theateropleiding af aan de Kleine Academie in Brussel. In Dkantine wil ze fragmenten brengen uit Kaffee’, haar eigen creatie van vorig jaar, aangevuld met andere, poëtische teksten. Vaste muzikale begeleider Olivier Dessailly zal woord en spel van Vanessa vertalen in een unieke lapsteel sound. Dat wordt genieten.

Een andere lokale artiest die avond, is Claude Lammens. In 2019 pakte Claude uit met een mooie uitgave van (zijn eigen nauwgezette Brusselse vertaling van) 154 Sonnetten van William Shakespeare’. Nederfanters op sterk water vroeg Claude om een aantal daarvan te performen alstublieft. Nie te rateire, zouden we zeggen. Tot slot krijgt de hele Nederfantersavond een bijzondere presentator in de persoon van Marc Gaij, ondere andere muzikant bij Emballage Kado’. Vanachter de buffetpiano in Dkantine zal Marc de avond al van bij de aanvang de nodige ambiance geven. Want zo kennen we hem.

Algemene informatie

Thema: 
Podium
Wanneer: 

25.9.2020
van 20:00 tot 22:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum De Kroon vzw
Jean Baptiste Vandendrieschstraat 19
1082 Sint-Agatha-Berchem

Voor wie: 
Jongeren 15+, Jongeren 12+, Kinderen, Kleuters, Peuters, Senioren, Volwassenen
Leeftijd: 

-109

Taalniveau Nederlands: 
Extra info: 
Prijs: 

Gratis

Quality Time

Prijs

Gratis

Reservatie

GC De Kroon
tel 02 482 00 10
dekroon@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum De Kroon vzw
Jean Baptiste Vandendrieschstraat 19
1082 Sint-Agatha-Berchem

Bereikbaarheid

tram 19 en bus 82; halte Schweitzer
bus 20; halte Vandendriesch
bus 84 en nachtbus N15; halte Maricollen