Quality Time
uit met vlieg

31.1.2020

Quality Time

Pieter & Hannelore leerden elkaar kennen in de klassieke afdeling van het Conservatorium in Brussel. Hoewel toen al de muzikale vonk oversloeg, gingen ze elk hun eigen weg in het muzikale landschap.
Lokaal talent dat ook graag eens op dit podium wil staan mag contact opnemen met Pieter Gouvart op pietergouvart@hotmail.com of mattias.verhelst@vgc.be

De Quality Time concertjes in Dkantine zijn ondertussen al een paar jaar een ideaal podium voor jonge (Berchemse) artiesten om hun eerste plankenkoorts te overwinnen, maar ook gevestigde artiesten komen er graag om een nieuw programma uit te proberen bij een aandachtig luisterend publiek. Deze concerten zijn een organisatie van GC De kroon in samenwerking met Pieter Gouvart en Curieus 1082.
In 2006 ontmoetten ze elkaar opnieuw. Ze gingen van start met een gemeenschappelijk project: Franse chanson. Hun eerste optreden was meteen een daverend succes. Ze interpreteren, met veel overgave, chanson en liederen. Laat u verrassen!

Dezelfde avond zijn ook vijf vrouwen aan de macht. Deze dames hebben elk een verschillende achtergrond: Joanne uit Groot-Brittannië, Amelie uit Duitsland, Emma uit Nederland, Charlotte uit Luxemburg en Hannelore uit België. Samen vormen ze het kwintet Avenue Auderghem. Zowel over het leven als de liefde wordt er gepraat en gezongen. Schenk jezelf een goeie kop thee uit, geniet van dit totaalspektakel en voel de energie stromen.

Algemene informatie

Thema: 
Podium
Wanneer: 

31.1.2020
van 20:00 tot 22:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum De Kroon vzw
Jean Baptiste Vandendrieschstraat 19
1082 Sint-Agatha-Berchem

Voor wie: 
Jongeren 15+, Jongeren 12+, Kinderen, Kleuters, Peuters, Senioren, Volwassenen
Leeftijd: 

-109

Taalniveau Nederlands: 
Extra info: 
Prijs: 

Gratis

Quality Time

Prijs

Gratis

Reservatie

GC De Kroon
tel 02 482 00 10
dekroon@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum De Kroon vzw
Jean Baptiste Vandendrieschstraat 19
1082 Sint-Agatha-Berchem

Bereikbaarheid

tram 19 en bus 82; halte Schweitzer
bus 20; halte Vandendriesch
bus 84 en nachtbus N15; halte Maricollen