Quality Time Sweet Therapy & The Riddle
uit met vlieg

25.9.2020

Quality Time Sweet Therapy & The Riddle

Maïlys (zang en woord) en Danilo (muziek en gitaar) kruisten elkaars pad en één jaar later ontstond de groep Sweet Therapy. Haar stem raakt hem, zijn lach betovert haar. Ze brengen akoestische rock songs, soms zacht en luchtig, andere keren hard en geladen in emoties. Sweet Therapy houdt het sober om zo tot het essentiële te gaan en jullie te bekoren met hun droevige en vreugdevolle melodieën.
De oneman-band The Riddle brengt zijn tweede cd uit, The Moon Is Hollow’ en komt die in Dkantine voorstellen. Evenals bij de eerste cd The Tree Deep In The Forest’ varieert de muziekstijl van new-wave tot indiepop en handelen de nummers over alledaagse menselijke gevoelens. De release bevat twaalf nummers waarvan we er in Dkantine een achttal live zullen te horen krijgen. Net als bij de voorstelling van de vorige cd zal de one-man-band live gaan op gitaar en zang met de backingtrack op de achtergrond.Heikki Rasilo is een singer-songwriter, afkomstig uit een klein dorpje in Finland. Van jongs af aan speelde hij in verschillende Finse bands maar tijdens zijn verblijf in Spanje en België begon hij stilaan aan eigen creaties te werken. Zijn teksten handelen over bijzondere personages in conflictsituaties, zoals een oude circusartiest die met zijn Maïlys (zang en woord) en Danilo (muziek en gitaar) kruisten elkaars pad en één jaar later ontstond de groep Sweet Therapy. Haar stem raakt hem, zijn lach betovert haar. Ze brengen akoestische rock songs, soms zacht en luchtig, andere keren hard en geladen in emoties. Sweet Therapy houdt het sober om zo tot het essentiële te gaan en jullie te bekoren met hun droevige en vreugdevolle melodieën.Meer info en reservaties (verplicht)02/482 00 10 dekroon@vgc.be Dkantine 020uALLwaardigheid worstelt (zoals in Circus Song’) of een man die in een besneeuwd slagveld gebukt gaat onder een schuldgevoel (Song for a Brother’). Zijn muziek wordt omschreven als boeiende vocale melodieën, vloeiende en onvoorspelbare akkoorden, met een grote diversiteit aa

Algemene informatie

Thema: 
Podium
Wanneer: 

25.9.2020
van 20:00 tot 22:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum De Kroon vzw
Jean Baptiste Vandendrieschstraat 19
1082 Sint-Agatha-Berchem

Voor wie: 
Jongeren 15+, Jongeren 12+, Kinderen, Kleuters, Peuters, Senioren, Volwassenen
Leeftijd: 

-109

Taalniveau Nederlands: 
Extra info: 

Wil jij zelf ook eens op dit podium staan? Neem dan zeker contact op met Pieter Gouvart op pietergouvart@hotmail.com of met Mattias Verhelst op mattias.verhelst@vgc.be.

Prijs: 

Gratis

Quality Time Sweet Therapy & The Riddle

Prijs

Gratis

Reservatie

GC De Kroon
tel 02 482 00 10
dekroon@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum De Kroon vzw
Jean Baptiste Vandendrieschstraat 19
1082 Sint-Agatha-Berchem

Bereikbaarheid

tram 19 en bus 82; halte Schweitzer
bus 20; halte Vandendriesch
bus 84 en nachtbus N15; halte Maricollen