GC De kroon

De Kroon est une maison axée sur la rencontre, la culture, la durabilité, la jeunesse et bien plus encore.
Découvrez-nous ici !

Zomersluiting De kroon

Zomersluiting De kroon

Van 3 tot en met 31 juli is De kroon gesloten. Dkantine zal op woensdagen van 14u tot 19u open zijn tijdens de biomarkt.
De kroon Zomert

De kroon Zomert

Op 2 juli vieren we niet alleen de Vlaamse feestdag, we zetten ook samen de zomer in. Volg de klanken van de fanfare en kom na het officieel gedeelte in het gemeentehuis naar het terras van De kroon voor de zomerse muziek van Camel’s Drop en een zoete of zoute pannenkoek... of beiden want het is feest!
Terugblik: Visueel Festival Visuel

Terugblik: Visueel Festival Visuel

De 17de editie van het Visueel Festival Visuel bracht een groot aantal bezoekers naar Sint-Agatha-Berchem. Ontdek de eerste sfeerbeelden.
Zomer in De kroon
Openluchtcinema: Kind Hearts

Zomer in De kroon

In augustus organiseert De kroon een reeks zomeractiviteiten: een Brusselse avond, openluchtcinema, Dkanjers-activiteiten en kindercursussen in het kader van Generatie Veerkracht. Hou de agenda in het oog voor de laatste updates.

Kortfilmfestival: KORTGEKNIPT

Kom op zaterdag 24 september ’22 naar het eerste kortfilmfestival in Dkantine: Kortgeknipt. Iedereen is welkom om te komen kijken maar ook om een eigen film in te zenden. Wij zijn benieuwd om jullie creaties te zien!

Voorwaarden:
Duur: maximum 6 minuten
Taal: indien andere taal dan NL, ondertiteling in NL voorzien
Niveau & genre: alle inzendingen zijn welkom! Experimenten ook.
Deadline: 5 september 2022

Het mag een korte animatiefilm worden, een stuk fictie, een muziekvideo, een creatieve documentaire, of iets wat in geen enkel genre te plaatsen valt. Vermakelijk, ontroerend, dramatisch, absurdistisch, schattig of poëtisch, KORTGEKNIPT draait het allemaal. Info & inzendingen: margot.otten@vgc.be (via airbridge of wetransfer usb stick binnenbrengen kan op afspraak)

Publieksenquête

Beste kroonbezoeker,  

Om jou nog beter te leren kennen en nog beter werk te kunnen leveren willen we je vragen om op de website die hieronder staat een enquête in te vullen. We zetten de links ook op onze website. 
Die zal ons veel leren over wat we aanbieden en hoe we werken. Als je tien minuten kan missen kan je niet alleen de enquête invullen maar ook 1m² regenwoud redden! Want daar engageren de onderzoekers zich voor, per deelnemer! En als je dan nog wat aan het twijfelen bent weet dan dat je ook kans maakt op één van de Bongo-bonnen t.w.v. € 250!  

Je vult de enquête helemaal anoniem in. We kijken er naar uit om van je te horen! 

Enquêtelink volwassenen
Enquêtelink jeugd

Publieksenquête

Une maison super-diversifiée

Durabilité, jeunesse, seniors, ... GC De kroon travaille sur un nombre infini de projets.

Nous ne sommes pas seuls!

Le familier Berchem donne la possibilité de coopérer avec de nombreuses organisations pour former des intersections dans la ville. Découvrez nos partenaires ici !

Ce mois-ci dans GC De kroon

Vous voulez en savoir plus sur le programme de De Kroon ce mois-ci ? Alors cliquez ci-dessous !