Inschrijving en ticketing

Heb je een activiteit gezien waar je aan wilt meedoen? Leuk! Bij het evenement zelf vermelden we waar je kan inschrijven. Soms hoef je niet in te schrijven voor een evenement: dat zetten we er telkens bij. Ben je niet zeker of je moet inschrijven of niet?

Inschrijvingen bij De Kroon kan op twee manieren:

  • Online: via tickets.vgc.be/dekroon. Ken je het ticketingsysteem nog niet? Bekijk de instructievideo in het Nederlands of Frans
  • Aan de balie: je kan langskomen aan onze onthaalbalie tijdens de openingsuren. Daar helpt een medewerker jou verder met je inschrijving. Je kan zowel cash als via bancontact betalen.  

Prijzen en kortingen

De prijzen en kortingen staan vermeld bij de specifieke activiteit. Voor sommige activiteiten krijg je korting als dit bij je past:

  • Tweede of derde ingeschreven kind
  • Paspartoe-kansentarief

Belangrijke data

Voor sommige activiteiten is er een vaste startdatum voor de inschrijving. Wil je zeker zijn van je plek?

Inschrijvingsdata voor aparte activiteiten vind je bij de activiteit in het activiteitenoverzicht

Paspartoe: je sleutel tot Brussel

Woon je in Brussel? Vraag dan je Paspartoe aan!

Paspartoe is een spaar- en voordelenpas. Spaar met je Paspartoe bij elke activiteit een punt aan een Paspartoe-zuil of -balie. Heb je een aantal punten gespaard? Ruil ze voor mooie voordelen, want dat kan al vanaf 2 punten! Met je Paspartoe kan je ook terecht in de andere UiTPAS-regio's: zowel om punten te sparen als om ze te ruilen. 

Paspartoe is er voor alle inwoners van Brussel en kost 2 euro tot en met 25 jaar en 5 euro vanaf 26 jaar. Paspartoe is te verkrijgen bij de Vlaamse Gemeenschapscommissie, Muntpunt, het Brussels Ouderen Platform en de 22 Brusselse gemeenschapscentra, waaronder GC De Kroon. 

Mensen met een beperkt inkomen hebben recht op een gratis Paspartoe, waarmee je aan kansentarief kan deelnemen aan het vrijetijdsaanbod. Voor alle activiteiten tot en met 16 euro betaal je dan slechts 2 euro.