De kroon wintert/De kroon zomert

De kroon wintert

De kroon wintert is de nieuwjaarsreceptie van het gemeenschapscentrum. Het jaar wordt ingezet met een uitgebreide brunch met livemuziek, een podiumaanbod en ateliers voor een jong publiek. Daarnaast zijn er nieuwjaarspeeches in de Grote Zaal, gevolgd door een nieuwjaarconcert.

De volgende editie zal plaatsvinden op 16 januari. Na de feestelijke brunch speelt het hoorspel ‘Radi’O Zoutloos’ van Studio ORKA  (7+). Daarnaast brengt Paulette Verlée de show, die vorig jaar reeds via een livestream was te bekijken, nu ook live. Met Veerle Pollet aan de piano en Maaike Organe op de cello.

De kroon zomert

De kroon zomert, ook wel de 11-juliviering genoemd, is een feest ter gelegenheid van de Vlaamse Gemeenschap, maar in de eerste plaats is het een zomers buurtfeest waarbij Sint-Agatha-Berchem samenkomt om de start van de zomer te vieren. Het recept van een geslaagde De kroon zomert bestaat doorgaans uit muzikale acts, speeches door lokale en Brusselse beleidsmakers, een zomerse maaltijd en heel wat sfeer op het terras van Dkantine.

De volgende editie van De kroon zomert zal begin juli 2022 plaatsvinden

Een superdivers huis

GC De kroon werkt aan heel wat projecten.

Deze maand in GC De kroon

Wil je meer weten over het programma van De kroon deze maand? Klik dan hieronder!